Oplossingen

Hieronder noemen wij slechts een paar oplossingen die wij aan u kunnen leveren:

  • Midden en klein bedrijf

-Wij bieden een backup oplossing die al uw bestanden versleuteld veiligstelt via het internet in het datacenter (in Nederland). Hierbij hoort een SLA zodat alle afspraken helder zijn vastgelegd en u zeker bent van uw data herstel mogelijkheid. 

-Voorlaatste modellen van PC's van A-merken kunnen wij leveren inclusief de standaard garantie maar dan tegen een lagere kostprijs dan die van het meest recente model. Bij grotere aantallen gaat u behoorlijk besparen.

-Alle Apple producten kunnen door ons geleverd worden en tevens kunnen wij hiervoor tal van aanvullende diensten leveren. Zoals de levering van een iPad inclusief zakelijk inzetbare software waarvan u direct gebruik kunt maken binnen uw branche.

  • Agrarische sector

Een zogenaamde rugged tablet PC kunnen wij leveren waarmee u op het platteland kunt internetten en tal van andere toepassingen kunt gebruiken. Ook het overnemen van applicaties op uw kantoor wordt hiermee mogelijk.

  • Maritieme sector

Ook voor deze sector kunnen wij speciale PC's leveren die in het bijzonder geschikt zijn voor het gebruik op binnenvaartschepen. 

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden! Meestal onder het motto van "U vraagt, wij draaien". 

Wij zijn uw vaste aanspreekpunt. Doordat wij met partners werken kunnen wij veel voor u betekenen.

  • Het nieuwe werken

Ook voor het nieuwe werken bent u bij ons aan het goede adres. Bedrijven werken steeds meer online omdat dit mogelijk wordt gemaakt door partners waaronder Google en Microsoft. Deze zogenaamde clous en Software as a Service oplossingen zijn per maand af te nemen en opzegbaar en een team van specialisten ondersteund deze oplossingen. Wij bieden bedrijven advies en ondersteuning bij deze oplossingen. Wij zorgen ervoor dat alle interne applicaties goed samenwerken met deze cloud applicaties.

Het voordeel van het nieuwe werken is dat er vanuit elke locatie gewerkt kan worden op een veilige manier tegen een aanzienlijk lager bedrag en met een hogere beschikbaarheid. 

(c) 14-12-2017 Peter Mol @ Mol IT - Werkendam - The Netherlands