Dienstverlening

  • Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies wordt door ons geleverd zowel telefonisch, aan ons eigen kantoor of bij u op kantoor. Samen met u bekijken wij graag naar elk IT vraagstuk om u zo goed mogelijk te kunnen laten ondernemen. 

W2K12 R2
  • Windows XP/Vista/7/8/10, Windows Server 2003/2008/2012/2016, Mac OS X, Chrome OS, Unix en Linux

Wij hebben jarenlange ervaring in systeembeheer van Windows en gemengde omgevingen. Deze ervaring hebben wij opgedaan binnen het bedrijfsleven in zowel enterprise als MKB omgevingen. Remote en onsite ondersteuning bieden wij aan onze klanten inclusief monitoring en wanneer gewenst standby. 

  • Cordys middleware

Binnen de Cordys middleware omgeving hebben wij jarenlange ervaring in de praktijk opgedaan bij de implementatie van een grootschalig project in de vorm van een Contract Informatie Management systeem. Daarnaast hebben wij tal van andere Cordys middleware diensten helpen implementeren tot een totaal oplossing.

  • PCI DSS compliancy

Wij zijn bij een merchant werkzaam geweest om de Cordys middleware omgeving PCI DSS compliant te maken. Wij hebben hiervoor de maatregelen uitgewerkt en alle configuration en hardening standards gegenereerd inclusief de bijbehorende procedures en werkinstructies. Ook voor ISO 27001 en NEN 7510 zijn wij van de partij.

  • Integratie van systemen

Onze kracht zit hem in het integreren van verschillende systemen die op elkaar aangesloten dienen te worden om zo te voorzien in een totale keten. Wij werken hierbij met web services en gaan geen uitdaging uit de weg. Vooral het leveren van maatwerk en het kunnen overzien en ondersteunen van de totale oplossing/dienst is onze specialiteit.

Network diagram


(c) 29-09-2018 Peter Mol @ Mol IT - Werkendam - The Netherlands