Over ons

Mol IT is in 2000 opgericht door IT Specialist Peter Mol en sinds die periode verricht ik IT werkzaamheden op detacherings en project basis binnen enterprise omgevingen en maatwerk systeembeheer en consultancy diensten binnen het MKB. Onze referenties komen uit de payments en cards processing, accountancy, veiligheidsregio, high tech audio/video/internet voor booreilanden/kraaneilanden, zorggroep, overheid, onderwijs en de administratie advies branche. 


Wij zijnvanvele markten thuis met ruim 20 jaar ervaring in de automatisering binnen het bedrijfsleven. Daarnaast hanteren wij de afspraak is afspraak mentaliteit. Omdat IT onze hobby en passie is volgen wij alle ontwikkelingen met veel interesse. Vanaf mijn 8e jaar ben ik van start gegaan met programmeren van home computers (en heel veel meer :-) ) als hobby waaronder de ZX/80, ZX Spectrum, Aquarius, Atari 800XL, C64, Atari ST, PC XT/AT enz. Computers hebben altijd mijn grote belangstelling gehad en dit is ook mijn grote passie.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar alle mogelijkheden om u op IT gebied te ontzorgen. Wij gaan voor de lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij streven naar volle tevredenheid en een goede prijs en prestatie verhouding. Met u samen zoeken wij dan ook steeds naar de juiste balans. Vooral meerwaarde betekenen tegen een eerlijke prijs heeft onze voorkeur.

Logo licht smallLaptop Plus Werkendam logo
(c) 14-12-2017 Peter Mol @ Mol IT - Werkendam - The Netherlands